Byggare

Vilka får vara med?

Studenter allmänt och Stockholms studenter i synnerhet får delta i Squvalp.

Vad kostar det att vara med?

Anmälningsavgiften till Squvalp 2024 är ej faställd än, men kommer ligga mellan 600-800kr. Ju fler som bygger desto billigare blir det, så anmäl ditt lag idag på:

Var får vi materialet ifrån?

Föreningen Quarnevalen står för allt material som behövs. Det enda ni behöver göra är att skriva ner vilket material ni behöver vid anmälan, hämta ut materialet och bygga ihop det under bygghelgen.

Hur gör jag för att vara med?

För att bygga ett ekipage under Squvalp, och alltså bli byggare, behöver du: Hitta ett lag du vill bygga med (10-25 personer). Komma på en eller flera grymma ekipageidéer. I februari och mars kommer det anordnas Ritpubar på sektionerna som är perfekta tillfällen att spåna fram dessa idéer! Den 16 februari har vi vår stora ritpub i Nymble. Lämna in ditt bidra via vårt inlämningssystem senast den 1 mars. Vara med på Presentationspuben den 22 mars för att se om ditt bidrag kom med.


Aqtiviteter

Byggplatsen

Squvalps byggplats är öppen för byggarna. Under bygghelgens gång finns det byggmackor att köpa på plats, det bjuds på byggöl och man kan utöver det njuta av en mängd olika evengemang när man inte bygger. Material och verktyg finns på plats för att bygga.

Byggtider:

Fredag 10 Maj: 14:08-18:08 Lördag 11 Maj: 08:08-12:08

Fredagsjippo

Fredagen den 10 maj bjuder Staben in till något helt unikt i studentsammanhang. Vad blir det? Det kommer att avslöjar när evengemanget närmar sig.

Slutfest

Efter Squvalp så rivs alla ekipage och efter detta bär det av till slutfesten. Det är en stor avslutningsfest för alla som varit med och genomfört Squvalp. Klädsel på slutfesten är valfri, men de flesta bär studentikos klädsel.

Destinationen för ditt livs bästa fest någonsin är hemlig ändå tills du står utanför dörren. Transport kommer att anordnas om det är utanför stan. Väl där kan de hända att du glömmer bort var festen var och då kommer slutfestlokalens destination för alltid att förbli hemlig.


Engagera dig

Squvalp vilar på axlarna av alla de människor som på ett eller annat sätt engagerar sig i organisationen. I och med att det är en ideell förening förlitar sig Staben på den hjälp de får av alla fantastiska undergruppschefer, undergruppare och funktionärer.

Staben

Staben är projektgruppen som planerar och genomför Squvalp vid sidan av studierna. Du kan läsa mer om staben här.

Undergruppschef

Undergruppscheferna är Stabens högra händer och närmaste hjälplina, som undergruppschef så tillsätts du och jobbar tillsammans med en Stabspost och planerar, genomför och ser till att Squvalp blir av helt enkelt.

Undergruppare

Undergruppare är personer som hjälper Staben till stor del som funktionärer, byggplatsen och slutfesten är i behov av hjälp för att ge den bästa upplevelsen möjlig och varje personer. Är du intresserad av att vara undergruppsschef eller undergruppare undergruppare? Surfa in här!